Iisalmi

Kvartetti, teatteriesitys

Kvartetti (1).jpg
3.12.2021 18.00–21.00

Kvartetti-näytelmä on lämminhenkinen komedia maailman oopperalavoilla loistaneista tähdistä, hauska ja vähän tuhmakin.

Näytelmä  päästää valloilleen vuosien varrella karttuneen taidon ja kokemuksen. Samalla näytelmä kuvaa erästä viehättävää tosiasiaa: iän karttumisesta huolimatta huumori ja sisäinen hehku säilyvät läpi elämän. Kvartetti on yhdistelmä räväkkää huumoria ja virtuoottista näyttelijäntyötä, mitä meiltä Iisalmesta löytyy taatusti.  

Kvartetti näytelmä kertoo neljästä eläkkeellä olevasta oopperalaulajasta, jotka asettuvat asumaan taiteilijoiden vanhainkotiin. He viettävät eläkepäiviään vitsaillen, muistellen vanhoja aikoja ja käyden tahtojen taistelua henkilökunnan kanssa. Heidän rauhansa särkyy, kun joukkon saapuu heidän vanha kollegansa Jean.

Kvartetti-näytelmä on lämminhenkinen komedia maailman oopperalavoilla loistaneista tähdistä, hauska ja vähän tuhmakin. Törmäilevätkö suuret egot vai löytävätkö entiset kollegat yhteisen sävelen. Vaistot ja vietit eivät meitä jätä, vaikka aistit heikkenevät. Iän karttumisesta huolimatta huumori ja hehku säilyvät läpi elämän.

Suomen kantaesitys oli Helsingin Kaupunginteatterissa vuonna 2002 ja sitä esitettiin lähes 10 vuotta, peräti 481 kertaa.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Pohjolankatu 11 a, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

iisalmen teatteri
Yhteyshenkilö: Ulla Vornanen
Puhelin: 0440 826 065