Tutustu Ylä-Savo alueen tapahtumiin!
Iisalmi

By Iisalmi -seminaari 2022

FBkuva By Iisalmi seminaari 2022.jpg
9.11.2022 8.30–16.00

Iisalmen seudun vuosittainen, odotettu brändiseminaari kokoaa seudun elinvoimaisuudesta ja veto­voimaisuudesta kiinnostuneet toimijat verkostoitumaan ja inspiroitumaan hybriditapahtumaan. Vuoden 2022 teemana sosiaalinen vastuullisuus ja hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Miksi Iisalmen kansainvälisiä uramahdollisuuksia brändäävän By Iisalmi -tapahtuman teema on hyvinvoinnissa? Siitä kerromme lisää lähempänä ajankohtaa. Seuraa tapahtumaviestintäämme ja muista pistä päivämäärä kalenteriisi jo nyt!

By Iisalmi -seminaarin ohjelma tarkentuu kesän 2022 aikana. Avaamme ilmoittautumisen www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulle kesällä 2022. Alla oleva runko kertoo aikataulut pääpiirteittäin. 

OHJELMA
kello 8.30 Tervetulokahvit, terveelliset smoothiet ja ilmoittautuminen
- mahdollisuus aloittaa seminaaripäivä lempeän venyttelyhetken parissa Karl Collan -salin Elämäni kunnossa -loungessa. 
kello 9 Seminaarin avaus | Terho Savolainen IISALMEN KAUPUNKI
kello 9.30 - 11.30 Aamupäivän ohjelmassa mielenkiintoisia puheenvuoroja teemaan liittyen sekä live- ja striimiyleisön osallistamista.
kello 11.30 By Iisalmi -tunnustuksen jakaminen - julkistamme vuoden 2022 yleisöäänestyksen voittajan ja saamme uuden By Iisalmi -lähettilään (kts. www.iisalmi.fi/byiisalmitunnustus) 
klo 12.00 Lounas verkostoituen ja tutustuen esittelypisteiden antiin 
klo 13.00 Takaisin saliin ja ohjelman äärelle. Iltapäivän ohjelmassa tapahtuman keynote-puheenvuoro, yleisön osallistamista ja verkostoitumisen tukemista. 
Klo 15 tapahtuman päätös ja lähtökahvit sekä mahdollisuus osallistua rentouttavaan Elämäni kunnossa -ohjelmaan Collan-salissa (kesto 30 min)
 
Tarjoamme tapahtuman ohjelman sekä aamu- ja iltapäiväkahvit kaikille ennakkoon ilmoittautuneille. Lounas omakustanteinen, ennakkovaraukset ilmoittautumisen yhteydessä. 
Tapahtuma striimataan www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulle. 


Hinta: Ohjelma ja kahvit veloituksetta ennakkoon ilmoittautuneille, lounas omakustanteinen (edellyttää ennakkoilmoittautumista).
www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin: 040 830 2757

Tapahtuman järjestää

Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändiverkosto
Yhteyshenkilö: Iisalmen Kaupunki
Puhelin: 040 632 5868
Email: