Kiuruvesi

Agatha Christien Hiirenloukku

mainoskuva_kotisivu.jpg
10.12.2021 19.00–21.15

Hiirenloukku on kokoillan näytelmä, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi pikkujoulujen laadukkaaksi sisällöksi, murhamysteerien faneille ja perinteistä draamaa rakastaville teatterin ystäville.

Ralstonin pariskunta odottaa ensimmäisiä vieraitaan Monkswellin kartanoon täysihoitolaan. Kaikki on valmista vieraita varten, eikä tuoreiden yrittäjien iloisen jännittynyttä tunnelmaa pilaa edes radion inhottavat murhauutiset Lontoossa.

Majataloon yksi kerrallaan saapuvat vieraat ovat harmissaan tihenevästä lumimyrskystä, mutta onneksi talon isäntäväki on varautunut säilykkeillä siihen, että talosta ei pääse pois. Etukäteen huoneensa varanneiden vieraiden lisäksi majataloon saapuu myös yllätysvieras. Ja poliisi, joka tuo mukanaan murhaajan jättämän varoituksen majatalon toimimisesta seuraavan murhan näyttämönä. Poliisi myös kertoo murhaajan viheltäneen Kolmea sokeaa hiirtä tappaessaan. Mutta saapuuko poliisin varoitus liian myöhään? Onko murhaaja jo tullut taloon?

Majatalo muuttuu viritetyksi Hiirenloukuksi, jonka laukeamisen estämistä ei helpota lainkaan se, että jokaisella talossa olevalla tuntuu olevan salaisuuksia ja jokainen tuntee murhaajan tunnussävelen...

Hiirenloukku on rikosnäytelmien todellinen klassikko, jonka loppuratkaisu tarjoaa aidon yllätyksen myös Agatha Christie faneille.

Hiirenloukku on kokoillan näytelmä (noin 2 h 15 min), joka sopii erinomaisesti esimerkiksi pikkujoulujen laadukkaaksi sisällöksi, murhamysteerien faneille ja perinteistä draamaa rakastaville teatterin ystäville. Agatha Christien Hiirenloukkua on esitetty Lontoossa täysille saleille yhtäjaksoisesti vuodesta 1952 aina koronaan saakka, sekä lukuisissa muissa teattereissa myös Suomessa. Arvostettuna perinteenä on, että näytelmän yleisö ei paljasta murhaajaa niille, jotka eivät ole vielä näytelmää nähneet.

Vaikka Agatha Christien murhaklassikossa väkivalta on sivuroolissa, ei jännittävä näytelmä sovi pienille lapsille.

Esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma

Liput 17/15€
www.hulluviima.fi
p. 040 3270666

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Lähteentie 10, 74700 Kiuruvesi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Hulluviima
Yhteyshenkilö: Hulluviima
Puhelin: 0403270666