Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on palavelut.fi -sivuston saavutettavuusseloste. Sivustoa ylläpitävät Iisalmen kaupunki, Kiuruveden kaupunki, Sonkajärven kunta ja Vieremän kunta. Vieremän kunta koordinoi sivuston ylläpitoa.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.palavelut.fi/fi ja on laadittu / päivitetty 30.07.2020. 

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila 

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

 

Ei saavutettava sisältö 

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Sivuston saavutettavuus ei ole vaadittavalla tasolla kaikkien WCAG-ohjeistuksen A- ja AA-tasojen määrittelemien teknisten seikkojen suhteen. Sivuston sisältö on pääasiassa käyttäjien itse tuottamaan, jonka saavutettavuuteen ylläpitäjä ei voi vaikuttaa. Sivuston saavutettavuutta kehitetään jatkuvasti ja pyrimme saavuttamaan riittävän tason. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitystarpeita sivuston saavutettavuuden ja käytettävyyden suhteen. Mikäli sivuston puutteet estävät sinua saamasta tarvitsemaasi tietoa, palvelemme sinua sähköpostitse tai puhelimitse.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin 

•käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia 
•video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi 


Verkkolomakkeella: Anna palautetta sivuston saavutettavuudesta. Lomake täytetään erillisellä sivustolla, ja lomakkeen lähettämisen jälkeen siirryt takaisin palavelut.fi  -etusivulle.

Sähköpostilla viereman.kunta@vierema.fi 

Puhelimitse 0400 370 160 Vieremän kunnan neuvonta

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 


Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000